Vores top 10 restauranter i Kroatien

Vores top 10 over besøgte restauranter i Kroatien

  1. Don Antonio Makarska
  2. Pizzeria KristiaN Trogir
  3. Konoba Nevera Split
  4. Konoba Novak Makarska
  5. Pizzeria Nina Banjole  
  6. Tavulin Bistro Dubrovnik
  7. Konoba Marul Split
  8. Konoba Lucac Split
  9. Pizzeria Dali Porec
  10. Restaurant Panorama Dubrovnik

Denne liste er lavet med udgangspunkt i, hvordan vores familie opfattede maden og servicen, og er selvfølgelig et her og nu billede, da det nemt kan ændre sig fra år til år.

Vi er fire personer, hvoraf to elsker at prøve lokale og eksotiske retter, og to er mere til det ”sikre valg”. Det kan godt være en udfordring at finde spisesteder, som kan tilfredsstille alles ønsker. Restauranterne på ovenstående liste kunne dette. Det skal dog siges, at Restaurant Panorama udelukkende er på vores liste på grund af beliggenheden (udsigten), da den ligger ved toppen af svævebanen i Dubrovnik med udsigt over hele byen. Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed – den var dyr og ikke specielt god 🙂 men man skal ikke snyde sig selv for en kop kaffe eller andet at drikke, hvis man alligevel er der, udsigten og stemningen kan opveje meget.

Når vi skal finde et sted at spise, søger vi efter forskellige muligheder i nærheden på internettet. Vi læser andres anmeldelser af stederne og vælger ud fra det. Det gør, at vi ved, hvor vi skal gå hen og dermed ikke gå og lede efter et sted. En anden fordel er, at vi sjældent bliver skuffet over maden eller servicen.

Vores top 10 restauranter i Kroatien
Don Antonio Makarska

Læs evt. mere om nogle af de forskellige restauranter under de forskellige områder vi har besøgt: Trogir, Split, Makarska og Dubrovnik

Vi modtager gerne kommentarer til vores top 10 over besøgte restauranter i Kroatien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.