Sommerferie i Cavtat 2019 nærmer sig

Sommerferie i Cavtat

Nu er vi for alvor begyndt at glæde os til vores næste tur til fantastiske Kroatien. I år går turen for anden gang til Dubrovnik området. Vi bestilte allerede i august sidste år ferielejlighed i Cavtat ca. 22 kilometer fra Dubrovnik og ca. 6 km fra lufthavnen.

Om Cavtat

Vi skal besøge Cavtat for første gang, og det glæder vi os meget til. Det er en lille by syd for Dubrovnik, hvor der skulle være dejlige badestrande, fin gammel bydel med en spændende historie og masser af gode spisesteder.

Om ferieboligen

Lejligheden Villa Markoc ligger ca. 600 meter fra den gamle bydel, og tilbyder blandt andet egen terrasse med en fantastisk havudsigt, da lejligheden ligger højt, swimmingpool, udendørs spabad og grillområde. Derudover er der ikke langt til indkøbs muligheder, og bussen til Dubrovnik kører lige uden for døren. Perfekt når man ikke har bil med på ferie. 

Hvad skal vi se/opleve i år?

En vigtig del af vores ferier er at opleve nye steder, hvilket betyder, at vi gør en del ud af at undersøge, hvad vi skal se/prøve, inden vi tager afsted. Denne gang er planerne foreløbig, at vi selvfølgelig skal på et genbesøg i den gamle bydel i Dubronik. Vi sejler med en lille rutebåd fra Cavtat til Dubrovnik centrum. Vi vil også gerne sejle en tur til Nationalparken Mljet, en ø som ligger lidt nord for Dubrovnik.

Derudover kunne vi godt tænke os at besøge nogle af nabolandene, som vi endnu ikke har besøgt fx Bosnien. Her tænker vi specifikt på byen Mostar, som ligger i den sydlige del af Bosnien Hercegovina. Det kunne også være interessant at tage et kig på Montenegro. Her er vi endnu lidt usikre på, hvor vi gerne vil hen, men måske Kotor, som ligger i den sydvestlige del af Montenegro. Tænker vi spørger vores vært i Cavtat, om hun kan anbefale noget 🙂

Vi glæder os til en masse dejlige oplevelser sammen med vores to sønner og svigerdatter, når vi skal på sommerferie i Cavtat. God sommer til alle 🙂

Sommerferie i Cavtat
Glæder os til gensynet med havet set fra Walls of Dubrovnik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.