Sommer 2022 – Okrug Gornji

Sommer 2022 venter lige om hjørnet :-). Det er helt vildt hvor meget vi alle (min mand, vores to sønner og svigerdatter) glæder os. Det føles som en evighed, siden vi sidst besøgte dette fantastiske land. Vi har længe planlagt, hvor turen skal gå til. Allerede sidste år håbede vi at kunne genbesøge Okrug Gornji, som vi besøgte i 2015. Lejlighed mv. var booket, men Coronaen satte desværre en stopper for dette.

Aftenstemning
Aftenstemning

Apartments Silva

Vi var så heldige at få lov til at flytte vores reservation af lejligheden til denne sommer. Vi glæder os så meget til igen at besøge området og for første gang til at bo i det fantastisk lejlighedskompleks Apartments Silva (Villa Silva). Der er kort afstand til strand, indkøb og restauranter. Lejlighedskomplekset har egen pool, grill og hyggeligt fællesområde. Lejligheden vi skal bo i hedder Vilin Konjic og er med egen jacuzzi, fantastisk udsigt og kæmpe altan på 55 m2.

Byen Okrug Gornji

Okrug Gornji er en hyggelig lille by på den vestlige del af Ciovo øen. Den ligger kun ca. 10 km fra Split lufthaven og ca. 15 minutters kørsel. Den lille by har en dejlig strandpromenade med cafeer mv. samt diverse former for vandsport. Der er mulighed for at leje strandstole og parasoller, og vandet er som alle steder, vi har oplevet i Kroatien, helt fantastisk.

Strandpromenaden i Okrug Gornji
Strandpromenaden i Okrug Gornji

Området

Den historiske by Trogir ligger virkelig tæt på. Fra strandpromenaden i Okrug Gornji sejler der små både til centrum af Trogir ca. hver halve time. Vi vælger ofte at sejle dertil om aftenen for at spise og hygge, det tager ca. 10-15 min.

Taxabåd mellem Okrug Gornji og Trogir
Taxabåd mellem Okrug Gornji og Trogir

Vi glæder os rigtig meget til at genbesøge området. Vi håber især at vi igen i år kan leje en motorbåd med skipper, så vi kan besøge alle de små øer i nærheden og se det hele fra havsiden.

Derudover kan man næsten ikke gå glip af et besøg i Split, som er en fantastisk by, som vi klart anbefaler, man besøger, hvis man er i nærheden. Et sted vi aldrig har besøgt, som vi håber at nå denne gang er Sibenik ca. 50 km fra Trogir og i den forbindelse Nationalparken KRKA ca. 75 km. fra Trogir.

Vi ønsker alle en fantastisk sommer og måske ses vi i Kroatien? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.