Makarska strandpromenade

Makarska strandpromenade er en af de hyggeligste strandområder, vi har besøgt :-). Ja der er mange mennesker i højsæsonen, men det er også et rigtigt stort område, hvor man sagtens kan finde mere rolige steder. Vandet er skønt og meget indbydende. 

Langs stranden med rullesten er der en fantastisk promenade med palmer, små boder med alverdens ting, barer og spisesteder. Der kan lejes liggestole og parasoller. Udbuddet af aktivitetmuligheder for såvel børn som voksne er stort, så ingen behøver at kede sig. Der er bla. mulighed for parasailing, jetski mv. Fordelen er også, at man ikke behøver at pakke en kæmpe køletaske, når man skal ud og bade. Der er masser af muligheder for indkøb langs stranden, både i for af små markeder, barer, boder med fastfood og restauranter. 

Der findes også flere andre dejlige strande i området.  Det vil dog kræve en cykel eller bil, f.eks. i Brela. Brela ligger ca. ni km fra Makarska, og man kan cykle dertil hele vejen langs kysten. I det hele tage er hele Makarska Rivieraen perfekt udgangspunkt for en badeferie, da der er mange fantastiske badeområder og lejligheder langs kysten.

Makarska strandpromenade
Stranden ved Makarska om aftenen

 

Om aftenen summer området af liv og glade mennesker, som tager en gåtur langs promenaden, finder et sted at spise på vej ind mod selve Makarska Centrum. Der er nogle rigtige hyggelige steder med kig over havet og solnedgangen. 

Makarska strandpromenade er et besøg værd, både når det gælder badning og aftenhygge.

Se billedgalleriet Makarska

Se vandtemperatur

Gå til toppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.