Novigrad

Novigrad er en lille hyggelig turistby på en lille halvø i Mirnabugten. De smalle gader, små torve og rester af tårne og bymure er spor fra Middelalderen. Byen har en lille fiskeri- og lystbådehavn, hvor floden Mirna løber ud i havet. Novigrad ligger ca. 25 kilometer fra grænsen til Slovenien og ca. 75 km fra lufthavnen i Pula, men man kan også vælge at flyve til Trieste i Italien, som ligger ca. 62 km fra Novigrad.

Ferieboliger: Ca. 11 kilometer fra den lille smukke by ligger Camping Lanterna, en campingplads som har det hele. Vi valgte dog at bo lidt tættere på byen nemlig Hotel Laguna, et virkelig dejligt familiehotel med pool og egen strand. Her er alt hvad man kan ønske sig af sin feriebolig. Vi havde et familieværelse, som reelt bestod af to værelser og en dejlig stor altan. Det tager ca. 10-15 min. at gå til centrum. Læs mere om hotellet her.

Sommerferie i Novigrad
Pool ved Hotel Laguna Novigrad

Spisesteder mv.: Som de fleste steder i Kroatien spiser man rigtig godt, fisk, pizza og grill er noget af det bedste. Priserne er bestemt rimelige og kvaliteten i top.

Strande: Der er mange strande i området og vandkvaliteten er helt i top. Ved de store hoteller og campingpladser er der masser af muligheder for børn og unge i form af vandsport og andre aktiviteter.

Sommerferie i Novigrad
Spisested ved Hotel Laguna’s private strand

Ferie i Novigrad er et godt udgangspunkt for udflugter til hele Istrien, samt besøg i Slovenien og Italien.

Se billedgalleri for Istrien

Gå til toppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.